Jornada sobre tecnologia i educació pels 20 anys del TEB

26/10/2012 | 12:10
Logotip 20anys TEB

L'Associació per a Joves TEB, entitat gestora del Punt Òmnia TEB, celebra el seu 20è aniversari tot aplegant els dos eixos en què centra la seva activitat: la tecnologia i l'educació. Així, el dissabte 27 d'octubre organitza unes jornades, que comptaran amb la participació de Jordi Adell, expert en noves tecnologies aplicades a l'educació, i de Mitchell Baker, presidenta de la Fundació Mozilla.

La jornada per celebrar els 20 anys de l'Associació per a Joves TEB tindrà lloc el dissabte 27 d'octubre, al Casal de Barri Folch i Torres (carrer Reina Amàlia, 31) de Barcelona.

Durant el matí, membres de la coordinació del TEB donaran la benvinguda a la jornada fent una retrospectiva de l'entitat i del barri del Raval. Faran un repàs d'aquests 20 anys, per acabar mirant al futur i convidant a tots els i les assistents a imaginar i somiar com serà l'associació d'aquí a uns anys. Tot seguit, l'especialista en educació i noves tecnologies Jordi Adell oferirà la conferència “La revolució educativa de les noves tecnologies".

A la tarda, Mitchell Baker, presidenta de la Fundació Mozilla, donarà el tret de sortida als tallers lúdics i formatius sobre robòtica, webmaking i vídeo que es realitzaran de 17.00 a 19.00 hores. També s'hi podran pujar fotos antigues del barri a la Mediateca del Raval.

La jornada acabarà amb el concert dels joves del projectes de maquetes de hip hop i break dance del TEB. I durant tot el dia, es projectaran imatges i vídeos de la història de l’entitat.

Per a més informació podeu consultar el programa al web de jovesteb.org dins l'apartat del 20anysTEB.

Hi esteu totes i tots convidats!

Jornada
tallers
educació
aniversari
conferència
tecnologia