Activitats per a tothom al Punt Òmnia Amposta!

08/11/2012 | 11:11
imatge ratolí i mans

Des del passat mes d'octubre, els nens del Centre Obert Infantil assisteixen cada dimecres a la tarda al Punt Òmnia. L'objectiu principal de l'activitat és formar els nens en les competències bàsiques de les TIC perquè puguin desenvolupar-se en un futur a l'hora de fer treballs per a l'escola o l'institut.

Treballem la mecanografia, l'escriptura, les faltes d'ortografia, el format correcte a l'hora de presentar un treball... I, sens dubte, sempre ens queda una estoneta per jugar amb l'ordinador i passar-ho bé!

Durant aquest mes de novembre al Punt Òmnia Amposta, joves del PQPI (Programa de qualificació professional inicial) assistiran a diferents tallers i activitats sobre inserció sociolaboral. Aprendran a buscar feina en un futur: saber on es publiquen les ofertes de feina, aprendre a fer tests psicotècnics, a traçar una ruta per anar a buscar feina i a enfrontar-se a un procés de selecció. A més, s’organitzarà una activitat de cinefòrum.

Al Punt Òmnia Amposta es fan activitats per a tothom, adreçades a diferents edats i a les diferents necessitats de cadascú. Visita’ns i informa-te’n!

nens
orientació professional joves
inserció sòcio-laboral