El Punt Òmnia Amposta amb la Marató de TV3

13/12/2012 | 09:12
cartell marató tv3

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació LaMarató de TV3, i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten al programa televisiu La Marató de TV3, mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació.

Aquest any La Marató de TV3 pretén sensibilitzar a la població i obtenir el màxim de recursos econòmics per poder continuar investigant el càncer, sota el lema: “La mort hauria de ser el final de la vida, el càncer no”.

El càncer és la causa principal de mort de persones d’entre els 35 i els 70 anys. La recerca científica va obrint noves vies per tractar i curar aquesta malaltia. En els propers anys, la recerca serà decisiva per trobar nous mètodes de prevenció, de diagnòstic, per conèixer millor el comportament de les cèl·lules malignes i per dissenyar teràpies més contundents. Encara hi ha molt per fer en el camp de la prevenció, de la cirurgia, dels tractaments, i fins i tot de l’acompanyament psicològic i afectiu de les persones que lluiten contra la malaltia.

Per aquests motius, el Punt Òmnia Amposta vol col·laborar amb aquesta causa. Des del dia 13 de desembre al Punt pots fer la teva donació a la vidriola solidària. Totes les persones que assisteixen al Punt Òmnia diàriament o bé les que vulguin venir a fer una petita aportació, ho podreu fer fins al dia 15 de gener.

Ens trobem als baixos de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó. Pots contactar amb nosaltres aquí.

sensibilització
Marató de TV3
càncer