Última sortida i fins al setembre!

Foto de grup davant de Can Negre

Dintre del taller Conèixer el nostre entorn, que un any més s'ha tornat a programar dintre de les activitats d'estiu, els alumnes del Punt Òmnia Pubilla Cases - Can Vidalet han visitat la famosa masia Can Negre de Sant Joan Despí. És obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol, el qual va treballar braç a braç amb Gaudí en moltes de les seves obres de Barcelona, com el Parc Güell.

Aquesta sortida ha servit perquè els alumnes practiquin a classe la cerca per internet, ja que se'ls va passar una tasca prèvia a la sortida, que era buscar informació sobre en Josep Maria Jujol, Cal Negre, Sant Joan Despí i dades pràctiques per poder tenir informació a l’hora de fer la sortida.

A banda d'aquesta sortida fa pocs dies es va fer l’última sortida per acomiadar el curs 2013-2014, que va ser –també dins el taller Conèixer el nostre entorn– al CaixaForum de Barcelona, on van veure les exposicions de Sorolla i La bellesa captiva, petits tresors del Museu del Prado.

D'aquesta manera tanquem un curs més, i marxem a partir de l'1 d'agost, per tornar de cara a l'1 de setembre amb energies renovades i nous cursos.

Les inscripcions per al proper curs seran:

  • Antics alumnes: el dijous 4 de setembre de 10 a 14 h.
  • Nous alumnes: el dilluns 8 i el dimarts 9 de setembre de 10 a 14 h.

Bon estiu a tota la Xarxa Òmnia!

Pel setembre seguim!

comunitari
sortides culturals
CaixaForum