1.000 grulles per la pau des de l'Òmnia Eixida

07/02/2014 | 12:02
collage fotos Dia de la No-violència i la Pau

Amb motiu del Dia de la No-violència i la Pau, els usuaris del Punt Òmnia de l'Esplai Eixida al barri de Camps Blancs a Sant Boi de Llobregat vàrem voler posar el nostre granet de sorra en aquesta diada i participar en l'exposició que acull el nostre casal de barri.

Per aprendre, recordar i practicar com es feia una bona recerca d'informació a Internet, vàrem contestar a un seguit de preguntes sobre aquesta temàtica que vàrem anomenar Trivial per la pau. Després de fer una cerca ben exhaustiva per poder respondre a totes les qüestions, es va fer una correcció grupal i un intercanvi d'opinions, compartint així els petits trucs per trobar la informació que es necessita de la manera més ràpida i fàcil possible. Per acabar, amb el mateix full del joc vàrem fer una grulla seguint un vídeo tutorial del Youtube, i és que després de llegir la història de les 1.000 grulles per la pau de la Sadadko Sasaki (us animem des d’aquí a descobrir-la si no la coneixeu), ens va semblar una idea meravellosa fer una garlanda per també contribuir-hi.

Així doncs, entre manualitats d'allò ben maques, plenes de desitjos de pau dels joves de l'esplai, i coloms blancs ben plens de gomets dels més petits, si us apropeu al casal de barri de Camps Blancs veureu unes grulles de coloraines fetes amb molta cura des de l'Òmnia amb què us donem la benvinguda.

exposició
manualitats
Dia de la No-violència i la Pau
Trivial