25 formacions de i per a les persones dinamitzadores, en dos mesos de confinament

26/05/2020 | 12:05
Llistat de tallers zombis

Amb l'activació de l'estat d'alarma el passat 15 de març, els Punts Òmnia van tancar les portes. Però els dinamitzadors i dinamitzadores han continuat treballant des de casa. De seguida es van activar per buscar les millors vies per seguir acompanyant la seva comunitat. En alguns casos, han hagut d'aprendre a utilitzar noves eines i canals, per tal de poder oferir un servei en la distància. De fet, la formació dels mateixos professionals ha esdevingut un element clau durant aquestes setmanes.

El 18 de març es va emetre en directe per Youtube el primer 'taller zombi', una iniciativa sorgida dels dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa per oferir-se formació entre ells i elles. Una manera de compartir coneixement i d'aprofitar el confinament per aprendre noves eines o aprofundir en l'ús d'aquestes. Aquell primer taller es va centrar en Inskape, una eina de disseny de codi lliure. Des de llavors s'han realitzat altres formacions sobre Tinkercad, Open Broadcaster Software, Mattermost, animació 2D, gamificació, etc. Així, fins a arribar al 25è taller aquest 25 de maig.

Aquí teniu el recull de tots els tallers. Un compendi de coneixement, que des de la Xarxa Òmnia volem compartir també amb altres professionals i la ciutadania.

 

omniaacasa
taller zombi
formació
Des del primer dia de confinament els i les professionals de la Xarxa Òmnia no han deixat de formar-se per poder seguir acompanyant la ciutadania.