25N: el Punt Òmnia d'Amposta celebra el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

24/11/2015 | 19:11
Imatge del taller.

El passat 24 de novembre el Punt Òmnia d'Amposta ha realitzat una activitat sobre violència de gènere amb els infants que assisteixen a l'Espai Deures per reflexionar sobre el 25N.

L'objectiu de l'activitat ha estat, d’una banda, sensibilitzar i fer conscients els més joves sobre quan sorgeix la violència i, de l'altra, fer-los reflexionar i aportar estratègies per combatre la violència. D'aquesta manera, amb aquesta activitat s'han treballat les emocions que sorgeixen en relació amb la violència i la seva gestió.

En aquesta activitat hi han sorgit moltes propostes interessants: tranquilitzar-nos davant la ràbia, donar-nos temps per respirar de forma més pausada, expressar la nostra tristesa, comptar fins a deu abans de respondre, explicar a l'altre com ens sentim abans de respondre de forma violenta, etc.

Finalment, els nens han fet un mural en què es poden veure les seves mans en contra de la violència de gènere i llegir els missatges positius que cadascun ha escrit per combatre-la: amor, pau, llibertat, perdó, respecte...

activitats infantils
Dia Internacional contra la Violència de Gènere