6é Aniversari del Punt Òmnia Tortosa

logo 6è aniversari Òmnia Tortosa

Aquest 15 de setembre de 2014, el projecte Punt Òmnia Tortosa compleix sis anys de servei a la ciutat.

Durant aquest sis anys, molts ciutadans i ciutadanes de Tortosa i d'arreu de les comarques de l'Ebre han passat per l'Òmnia per formar-se, per conèixer nous recursos, per resoldre necessitats, per emprendre accions i, sobretot, per aprendre a assolir qualsevol repte dins de l'àmbit de la nostra societat de la informació.

Amb l'objectiu de seguir oferint aquest projecte comunitari, transversal i social, el Punt Òmnia Tortosa ja ha obert el període d'inscripció per a les activitats d'aquest darrer trimestre de 2014.

Utilitzant els tres eixos d'actuació: inserció social, infància i família, hem creat una graella d'activitats per a totes les edats i per a totes les condicions socials. Per elaborar aquestes activitats, hem utilitzat sinergies amb altres entitats i administracions del territori per treballar en xarxa comunitària i oferir els millors recursos per a tota la ciutadania.

Gràcies a tots, alumnes, associacions, entitats, administracions i voluntaris per fer-ho possible. Per molts anys Punt Òmnia Tortosa!

inscripcions
aniversari