9è concurs de postals de Nadal al Punt Òmnia Barberà Promoció

29/11/2011 | 16:11
Postal guanyadora

Finalitza el 9è concurs de postals de Nadal que organitza el Punt Òmnia Barberà Promoció amb un alt nivell de participació. Podeu veure totes les postals en aquest enllaç.

Les 10 postals finalistes han estat triades pels usuaris a través de la pàgina web del Punt Òmnia. D’aquestes 10, un jurat qualificador n’ha triat la postal guanyadora: una persona en representació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, una de Barberà Promoció i una experta en disseny i en el món de la comunicació).

Concretament, aquest any 2011, el guanyador ha estat en Daniel Lavernia, alumne del taller d’alfabetització digital, que rebrà com a premi un petit detall i la possibilitat d’assistir a un curs gratuït sobre una de les especialitats que esculli de l’oferta formativa de Barberà Promoció que es farà a les nostres instal·lacions.

L’entrega dels premis es farà durant el sopar de Nadal que el Punt Òmnia organitza aquest mes. A més, la postal guanyadora serà la postal oficial que utilitzarà Barberà Promoció per felicitar les festes a les empreses del municipi, les entitats col·laboradores i els usuaris de l’entitat.

La postal guanyadora s’imprimirà i es posarà a la venda per recaptar fons per a les famílies més necessitades de Barberà.

premi
concurs
postals
nadal
treball comunitari
imatge
retoc d'imatge
us comunitari