Acaba el cicle de suport digital a entitats del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

El 8 de maig va acabar el cicle de tallers de suport digital per a entitats de la ciutat organitzat pel Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Coloma.

Durant la primavera del 2019, més de 15 entitats de Santa Coloma han passat pel Punt Òmnia i han digitalitzat la seva activitat. Aquesta formació bàsica, que s'ha ofert en format píndola, ha estat complementada amb sessions d'aprofundiment dins dels 184 dels cursos regulars de l'Òmnia i amb assessoraments individualitzats dins de l'horari d'accés lliure del centre.

El cicle de taller de suport digital per a entitats s'ha basat en l'ús d'eines TIC senzilles, a l'abast de tothom i gratuïtes, com el Canva, la plataforma de blogs Blogger, l'Idcat, etc. El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha previst organitzar una segona oferta formativa per a entitats per al darrer trimestre de 2019, en la qual es tractin aspectes TIC com la gestió documental al núvol, la creació de canals de YouTube o altres eines que facilitin la digitalització de l'activitat de les entitats.

El Punt ha ofert formació sobre certificació digital, presència a internet, cartelleria gràfica i altres recursos.