‘Acompanyament a la sexualitat en la infància’ xerrada per a pares i mares del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell

El 23 de maig, a les 18 h,  la sala d’audicions de l’Escola Municipal de Música de la capital de la Seu d'Urgell acollirà la conferència “Acompanyament a la sexualitat en la infància”, que sorgeix del projecte Òmnia Kids del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell.

La xerrada està patrocinada per Jocs sense Fronteres i hi intervindran com a ponents Francesc Granja, sexòleg i president de Tandem Team, que també és facilitador i divulgador, i Susana Moore, psicòloga, terapeuta Gestalt i corporal.

La xerrada, oberta a totes les famílies de la Seu i de l’Alt Urgell, parlarà sobre temes de sexualitat i infància: com s’han d’acompanyar els diferents processos de descoberta de la sexualitat i de quina manera s’ha de fer. Els ponents explicaran a les famílies alt-urgellenques qüestions relacionades amb la sexologia i l’educació.

Òmnia Kids és una activitat del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell organitzada de manera coordinada pel CDIAP, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell i Serveis Socials, i té com a objectiu promocionar i oferir activitats de lleure per a la inclusió d’infants amb trastorns del desenvolupament. Tot això es fa a través d’activitats en competències digitals, creatives, d’esport i de salut i hàbits saludables, per afavorir la seva inclusió social i personal.

La conferència ha sorgit a partir de l'activitat del Punt 'ÒmniaKids'.