Acte Veus de Dones en marxa

Veus de Dones

La Xarxa de Punts Òmnia de Badalona organitza l'acte participatiu i reinvidicatiu Veus de Dones en commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebra el proper dilluns 9 de març a les 11.30 h. a la plaça Sant Elies de Badalona (mercat de Sant Roc).

Les marxes dels participants surten dels punts fins a arribar a aquest punt de trobada, on es fa la lectura del manifest. L'esdeveniment ofereix exposicions de formats gràfics, audiovisuals i escrits, tallers, reproduccions de veus i actuació musical. Per finalitzar l'acte, els participants canten una cançó col·lectiva: "A la superfície", amb una lletra adaptada.

Hi adjuntem la lletra de la cançó per escalfar les veus i sumar-les al 9M! 

Organitzen: Xarxa de Punts Òmnia de Badalona, en col·laboració amb la Comissió de Dones de Badalona Sud i entitats participants.
Nelly Punt Òmnia Casal Cívic AV Pomar
Marta Punt Òmnia Casal Cívic Salut Alta
Pascal Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc
Susana Casal cívic Salut Alta

Entitats col·laboradores:
Associació ADB Dona i Cultura Badalona, Associació de Gent Gran Sant Roc,  AVV Pomar, AVV Sant Roc, Casal Cívic Joan Valera,
Casal Cívic Llefià, Casal Cívic Salut Alta, CFA Escola d’Adults de Sant Roc, Associació SMBN Club Badiu , CNL Bdn St Adrià de Besòs, Consorci  Badalona  Sud, Creu Roja Barcelonés Nord, Dones i  Barri en Xarxa, Esport Femení Badalona, FAVIBC, Fundació Ateneu Sant Roc, Fundació Pere Closa: Siklavipen Savorença, Fundació Pere Tarrés, Fundació Surt, Residència i Casal Gent Gran Sant  Roc,  Open Arms, Punt Òmnia Casal Cívic Av. Pomar, Residència de Disminuïts Físics, Servei d’Intermediació Socio laboral, Taller de Patchwork Susanita tiene un botón.

Autors: Xarxa de Punts Òmnia Badalona

8M