Activitats de Setmana Santa 2015 al Punt Òmnia Vilallonga del Camp

17/04/2015 | 14:04
mosaic de fotos

El Punt Òmnia Vilallonga, els dies 31 de març, 1 i 2 d'abril, ha organitzat unes activitats especials de Setmana Santa per a infants de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys. Les activitats han tingut molt d’èxit i hi han participat un total de 35 infants.

S'han treballat diversos aspectes segons les dues franges d'edats. Els infants de 6 a 8 anys han fet treballs manuals relacionats amb la Pasqua amb diversos materials: dibuix, plastilina, mandales...), han fet cinefòrum infantil, han visualitzat el conte de l'aneguet lleig amb titelles (youtube) i han fet una rotllana de comentaris sobre els diversos valors del conte. Finalment, cada infant ha elaborat una mona de Pasqua.

Els infants de 9 a 12 anys han treballat la iniciació al processador de textos amb un text de la mona de Pasqua, han editat fotos divertides, han fet iniciació al funcionament del llapis de memòria, cinefòrum infantil, han visualitzat un parell de vídeos infantils en el youtube sobre valors (El puente i Tolerancia) i han fet una rotllana de comentaris i opinions.

Al final han elaborat una mona de Pasqua. Des del Punt Òmnia Vilallonga agraïm la participació i l’assistència a tots infants. L'alegria i la il·lusió que ens transmeten ens motiven i ens engresquen per treballar i projectar noves activitats. Moltes gràcies a tots!

nens
infants
manualitats
nenes
Setmana Santa
mona de Pasqua