Activitats de Setmana Santa 2015 del Punt Òmnia AV Riuclar de Tarragona

27/04/2015 | 12:04
Tallers infantils i juvenils

Amb motiu de la Setmana Santa d'enguany, al nostre punt Òmnia hem dut a terme algunes activitats especials.

Els tallers han estat els següents:

 

1. Taller "Aprenem a jugar al carrer". L'objectiu d'aquest taller va ser que els pares del barri col·laboressin amb nosaltres per poder ensenyar als infants i joves els jocs a què es jugava abans, i perquè poguessin aprofitar el seu temps lliure jugant amb altres nens del barri.

2. Excursió al Centre d'Iniciatives Ecològiques Mediterrània. El primer que vàrem fer en aquest taller va ser arribar fins al centre caminant, una idea que no els va agradar gaire, però els vam explicar que caminar és saludable. Al centre vàrem fer d’investigadors, vàrem conèixer la flora i la fauna de l’entorn, vàrem mesurar el riu i, mitjançant les gràfiques dels monitors, van descobrir la contaminació que hi ha als nostres rius, i a què és deguda.

3. Passejada en tricicles pel parc Francolí.

4. Taller solidari. Gràcies a l'Associació de Veïns, van gaudir d'un taller d’acrobàcies, jocs malabars i bicicletes impossibles, a càrrec d’Akirochan, i d'un taller de maquillatge de Marieta Voltereta. Per participar en aquests tallers, els nens portaven dos quilos d'aliments, que finalment vàrem entregar a Càrites Diocesana.

solidaritat
ecologia
excursió
jocs al carrer
Setmana Santa
tricicles
acrobàcies
malabars