Activitats de tardor del Punt Òmnia Salut Alta de Badalona

Activitats de tardor del Punt Òmnia Salut Alta

Amb l'arribada del setembre el Punt Òmnia de la Salut Alta ha tornat a la presencialitat. A l'inici, van començár amb alguns dubtes, però ara ja tenen encetada la programació de tardor 2020.

Al setembre han realitzat diversos tallers per ensenyar als usuaris i usuàries del Casal Civic a utilitzar la plataforma jitsi meet, de manera que poguessin tenir els recursos per poder accedir a les classes en format semipresencial. De moment sembla que l'adaptació a aquesta eina TIC és satisfactòria i farà possible que tant usuàries com formadores s'adaptin a la nova situació.

Pel que fa a la programació, per aquesta tardor les dinamitzadores han prioritzat:

  • Atenció i acompanyament per a realitzar tràmits i reactivar els exàmens Actic, que s'havien aplaçat.
  • [Novetat!]: S'obre un espai de cita prèvia. La la ciutadania haurà de reservar dia i hora per resoldre dubtes o atendre peticions. Així mateix, tenen un número de telèfon per atendre dubtes o ajuda a tràmits de forma telemàtica o telefònica (644673391)
  • Formacions a demanda de les persones usuàries sobre diferents temàtiques: mòbils, informàtica, grups suport per la memòria, recerca de feina.

Totes les activitats s'adaptaran a les mesures sanitàries necessàries, complint les ràtios i els protocols del Procicat. Descarregueu el programa i no dubteu en participar-hi!

Benvinguts de nou a tots i totes!

formació
El Punt Òmnia de la Salut Alta de Badalona reprèn el funcionament amb cita prèvia per a l'acompanyament i gestió de tràmits i amb una programació de cursos per a la tardor