Actualitat al Punt Òmnia Salut Alta de Badalona

Curs Òmnia Salut Alta

Al Punt Òmnia Salut Alta de Badalona, fa un mes que hi fem de noves dinamitzadores. Us fem un resum de la nostra tasca durant aquest temps.

En aquest moment portem a terme dos cursos d’iniciació a Internet i correu electrònic que es fan cada setmana: dos dies en horari de matí i dos dies en horari de tarda.

Els dilluns i dimecres treballem la reçerca de feina al CLUB DE FEINA. Els dijous a la tarda, durant el mes de febrer, vam fer un curs d’Internet més avançat.

Els nens tenen el seu espai els dimarts i dijous a la tarda al projecte “Juga i aprèn“. Fan activitats amb l'ordinador, però també hi juguen, fan deures... Així mateix, treballem amb diferents entitats que són al Casal Cívic, com el Club Badiu (malats mentals) i el grup de dones Conex. Amb aquest últim fem activitats de lectoescriptura per donar-los suport i impulsar el seu aprenentage.

Al mes de març afegim, a més a més, unes píndoles formatives d'una sessió. Volem que els nostres usuaris tinguin fàcil qualsevol tràmit que hagin de fer amb l’Administració relacionat amb gestions laborals:

  • 5 de març: renovar la demanda laboral
  • 12 de març: petició de vida laboral
  • 19 de març: petició de cita prèvia per fer tràmits
  • 26 de març: correu electrònic on adjuntem arxius d’interès (per exemple, el currículum vitae)

Esperem encetar a poc a poc més projectes. Us seguirem informant!

informació
intergeneracional
acció comunitària