Així han viscut el 8M al Punt Òmnia de Sanfeliu- Sant Ildefons

Aquest any, la setmana del 8M ha estat plena d'activitats dins de les formacions del Punt Òmnia de Sanfeliu- Sant Ildefons, a càrrec de l'Adriana.

Dilluns, dimarts i dijous vam fer tríptics informatius del 8M a Informàtica (Fem Click i Comunica't); a la sessió de Memòria de dimarts vam estar fent pintura i deixant anar la nostra imaginació, a la vegada que posàvem a prova la nostra concentració fent puntets i dibuixos sobre uns bols de ceràmica blanca; dimecres, a la formació de català, vam llegir sobre Víctor Català i vam crear un mural de frases reivindicatives; i divendres vam fer un pastís amb el símbol representatiu de la dona, el qual vam voler oferir per berenar a la resta de l'equip del Club.

A més, el divendres amb els ordinadors d'Òmnia, els infants del grup de Sol Solet van fer unes postals amb missatges bonics per a una de les seves dones referents!! Dient com són de fortes, valentes, llestes i increïbles...

D'altra banda, a l'espai del Petit Sí, l'Adriana i la Isona van dur a terme una activitat amb el grup inicial de castellà, en què se'ls havia d'explicar algunes dones importants al voltant del món i havien de crear el seu propi punt de llibre a través d'imatges de dones retallades.

#8MÒmnia
#8MÒmnia