Al Punt Òmnia Riera Bonet han creat una revista digital

Teclat dordinador i un bloc de notes. Font: Pixabay

Fa un temps, el Punt Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei, juntament amb un grup de persones que participen d'una nova iniciativa educativa, va engegar un nou projecte per crear una revista electrònica. La idea era que recollís informació sobre els interessos i motivacions de les persones implicades en la seva creació i de la comunitat. El fruit del treball fet durant aquests mesos és una revista de 59 pàgines, que ara veu la llum.

Hi tracten temes molt diversos: la tecnologia, les dones (de fet, la majoria de redactores són dones), la natura, la participació ciutadana, les crítiques constructives, la cultura, els costums i tradicions, joves, gent gran, divulgació científica, receptes de cuina casolanes... També hi ha una dedicatòria especial i molt sentida a la Bibi Cuore, guanyadora de l'any 2018 del concurs literari 'Les dones i els barris', promogut per diferents entitats socials, i que participa activament de la proposta educativa.

En la creació de la revista ha participat també un grup de joves que va fer una estada d'Aprenentatge Servei al Punt Òmnia. Van voler involucrar-se en el projecte de la revista digital i els van acollir amb els braços oberts. Així, la iniciativa ha estat tota una experiència intergeneracional, amb edats compreses entre els 14 i els 75 anys.

La revista es pot consultar en línia o es pot descarregar.

omniaacasa
revista digital
Després de mesos de feina, al Punt Òmnia Riera Bonet estan molts satisfets i satisfetes de presentar el primer número de la seva revista digital.