Al Punt Òmnia Ripoll60 han creat els llibrets de confinament 'Tot anirà bé'

30/06/2020 | 09:06

Durant aquest confinament i gràcies a l'ajuda i col·laboració de moltes persones, el Punt Òmnia Ripoll60 ha creat dos volums del llibret 'Tot anirà bé'. Inclouen un munt d'activitats, receptes i manualitats que els i les participants del punt feien a casa durant aquests dies.

L'objectiu d'aquest recull ha estat principalment la de compartir durant aquests dies que s'han fet durs. Els gestos més macos han estat la complicitat que s'ha creat entre moltes persones, algunes de les quals ni es coneixien, la solidaritat, l'empatia... molts valors que en el dia a dia es poden oblidar i que, pel fet d'estar tancats a casa, han tornat a sorgir.

Al principi del confinament, les persones van tirar molt d'imaginació creant moltes coses noves, en família o bé de manera individual. Però a vegades la imaginació amb el pas dels dies es va esgotant i amb aquests llibrets hem tingut idees noves que ens han ajudat a passar molt millor el dia a dia.

Tant de bo, tots aquests valors positius que s'han creat dins d'un tancament perdurin i totes les persones puguin gaudir i compartir les seves experiències!

A sota podeu fullejar el segon volum del llibret. El primer el trobareu aquí.

omniaripoll60
omniaacasa
Els dos volums recullen activitats, receptes i manualitats proposades per les persones participants.