Alfabetització digital per trobar feina, al barri del Carmel de Barcelona

09/06/2017 | 07:06

El Punt Òmnia Fundació Adsis del barri del Carmel, a Barcelona, s’ha posat a treballar, de nou, per oferir un taller d’alfabetització digital. Durant el juliol del 2017 el Punt oferirà de manera intensiva una activitat d’alfabetització digital perquè les persones usuàries millorin la seva ocupabilitat durant l’estiu.

El taller, que es duu a terme en col·laboració amb el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), facilitarà l’accés dels assistents a eines TIC de cerca de feina com els cercadors de feina (Feina Activa, Infojobs, etc.) i donarà recursos per a l’ús del correu electrònic i internet amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat. El taller d’alfabetització digital també ajudarà els usuaris a elaborar un currículum i una carta de presentació.

El taller del SOC tindrà una durada de 16 hores i es farà a la seu del Punt Òmnia Adsis en horari de tardes; les dates encara estan pendents de confirmar. Per fer les inscripcions, dirigiu-vos al SOC Dante (c. Argimon, 10) o poseu-vos en contacte al telèfon 934.07.26.50.