Any de visites culturals

Aquest 2023 hem seguit programant diverses sortides comunitàries conjuntes amb el Punt Òmnia més proper, el Punt Òmnia Martí Codolar. Hem conegut el barri de Sant Genís amb una visita guiada al Centre Cívic Casa Groga amb exposició de pintura inclosa ("Absències", Emma Martín Arrufat).

A més a més, hem traspassat les fronteres del nostre districte per conèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat de la mà de l'entitat Apropacultura en diferents jornades repartides en els 4 trimestres. Depenent de l'activitat els grups han estat de 15, 20 o fins a 30 persones participants dels dos punts Òmnia. Hem pogut gaudir de visites guiades i explicades a llocs tan magnífics com el Mirador de la Torre Agbar, el Castell de Montjüic, el Gran Teatre del Liceu, la Sagrada Família o el Poble Espanyol.

Les jornades han estat marcades pel bon ambient, les ganes d'aprendre i de compartir amb la resta. També han esdevingut una ocasió idònia per posar en pràctica diferents competències relacionades amb l'ús de l'smartphone.

Ja ens estan preguntant quines noves excursions tenim pensades per al 2024! 

Coneixem diversos indrets de Barcelona