Aprenem la llengua i cultura catalana tot jugant

Il·lustració amb dues persones pensant

Durant els mesos de pandèmia, al Punt Òmnia de l'Associació de veïns Pius XII-Germanor de Lleida han realitzat diferents activitats, des d'endevinalles, embarbussaments i dites, fins a l'ús i pràctica de la gamificació, per aprendre la llengua i cultura catalana de forma lúdica i entretinguda. Aquí en podeu visualitzar un exemple i practicar vosaltres també. Es tracta d'una activitat creada amb l'eina Kahoot al voltant de l'aplec del caragol i pretén mostrar diferents aspectes d'aquesta festivitat.

A més, amb el programa Educaplay, els i les participants han posat a prova els seus coneixements sobre la història i la cultura catalana. Com es pot veure en aquest exemple.

I mitjançant altres pàgines i recursos, com Liveworksheets, han practicat diferents aspectes de la llengua. Prèviament han explicat la teoria a la classe virtual, com en aquest exemple. De manera que, podien veure les autocorreccions dels exercicis i, a més, enviaven el resultat per correu electrònic a la persona dinamitzadora.

formació
llengua
cultura
català
Al Punt Òmnia de l'Associació de veïns Pius XII-Germanor han emprat diferents eines virtuals per aprendre llengua, història i cultura catalana de forma lúdica.