Aprofita l'estiu i vine al Punt Òmnia Club Esplai Pubilla Cases - Can Vidalet de l'Hospitalet de Llobregat!

Ordinador a la platja

Un any més arriba l'estiu i, amb ell, el Punt Òmnia Pubilla Cases - Can Vidalet inicia el nou horari per als mesos de juny i juliol.

Enguany, hi haurà més accés lliure perquè tothom qui vulgui pugui venir al Punt i resoldre dubtes, navegar per Internet o simplement seguir amb els exercicis duts a terme durant el curs. Però també hi hauran dos cursos per a totes aquelles persones que vulguin aprofitar l'estiu per fer un intensiu d'iniciació a la informàtica, o bé un curs de sortides programades per poder gaudir de l'entorn i del barri, anomenat Digitalitzant l'entorn.

Els dies i les hores dels cursos són :

  • Curs intensiu d’iniciació a la informàtica: dimarts i dijous, de 10.00 a 12.00 h. Del 26 de juny al 16 de juliol.
  • Curs Digitalitzant l'entorn: dilluns i dimecres, d’11.00 a 14.00 h. Del 29 de juny al 15 de juliol.

En el curs Digitalitzant l'entorn es treballarà un dia a la classe (els dilluns), i un dia fora de la classe (els dimecres). El dilluns es donarà una fitxa amb tot de preguntes i activitats que giren entorn d'un tema concret, la qual els alumnes hauran de cercar i fer a través d’internet i el processador de textos. I el dimecres següent es farà la visita in situ a l'espai o espais que s'han treballat a classe. En la visita aprofitarem per seguir fent exercicis, però en aquest cas ho farem a través dels mòbils o les tauletes, i utilitzant xarxes socials que ens permetin compartir fotografies, àudios o vídeos.

Així doncs, ja podeu apuntar-vos als cursos d'aquest juliol, que comencen el 25 de juny i finalitzen el 17 de juliol.

Molt bon estiu!

iniciació a la informàtica
acció comunitària
entorn