Aquest Sant Jordi Recicla Cultura i transforma un llibre en un nou lector amb la Fundació Servei Solidari

16/04/2013 | 10:04
imatge

Aquest Sant Jordi ‘Recicla Cultura’

i transforma un llibre en un nou lector

 

A Catalunya hi ha moltes persones nouvingudes que no saben ni llegir ni escriure en la nostra llengua, fet que dificulta enormement la seva integració social. En un dia tan important per a la nostra cultura com és Sant Jordi, no deixem de banda aquells que comencen a conèixer-la.

Així és com neix Recicla cultura, la iniciativa que posem en marxa aquest Sant Jordi des de la Fundació Servei Solidari, en la qual us animem a donar llibres que tingueu per casa perquè altres persones els comprin a un preu simbòlic. Els diners que recaptem els destinarem a finançar els cursos d’alfabetització i llengua que impartim a persones nouvingudes per facilitar la seva integració social. El curs passat, més de 1.700 alumnes vinguts d’arreu del món van participar en aquests cursos.

Si voleu col·laborar amb la iniciativa, podeu portar llibres de segona mà en bon estat a la Fundació. I si no teniu llibres per donar o no hi podeu venir, regaleu llibres virtuals als nostres alumnes a través del web reciclacultura.org, on també trobareu l’adreça de la Fundació. Esperem veure-us el dia de Sant Jordi a les parades que tindrem a la Rambla de Catalunya, la Rambla del Raval i la Plaça de Sant Jaume!

Recicla cultura compta amb la implicació de 30 escriptors catalans que han regalat llibres dedicats perquè es sortegin entre tots els participants a la campanya, la col·laboració de centenars de voluntaris de més de 20 escoles i universitats, diverses editorials del país, empreses i el teixit associatiu.

 

www.reciclacultura.org

 

 

català
cultura
sant jordi
lectura
recicla
catalunya
llegir
escriure