Arrenca el procés participatiu amb la primera sessió a Manresa

12/07/2019 | 10:07

El passat 11 de juliol ha començat el procés participatiu de la Xarxa Òmnia, tot un conjunt de jornades que han de celebrar-se al llarg de 4 mesos i que han de posar el programa Òmnia sota la lupa de totes les persones implicades.

La primera de les sessions presencials programades ha donat el tret de sortida al Casal Cívic el Xup, on s'hi troba el Punt Òmnia el Xup, de Manresa. Vint-i-dues persones han participat d'aquesta jornada, de quasi bé 3 hores de durada, en la qual s'hi ha parlat de quins són els punts forts de la Xarxa Òmnia i quines qüestions es podrien millorar.

En aquesta primera sessió hi han participat dinamitzadores, participants dels Punts, entitats gestores, personal de la Direcció General... i totes elles han debatut sobre un ventall ampli de qüestions com és el paper de la Direcció General, el maquinari, els horaris, la gran diversitat de participants que acull el programa... i un llarg etcètera. 

El procés participatiu té l'objectiu que els actors i agents principals del programa Òmnia debatin i posin en comú idees, propostes i punts de vista per a què es construeixi l'Òmnia del futur; una Xarxa Òmnia renovada, adaptada a les necessitats i demandes de tots i totes, i amb la capacitat de donar respostes als nous temps.  

Podeu veure els vídeos de la jornada i un àlbum d'imatges de la primera sessió del procés participatiu del passat 11 de juliol de 2019:

El Casal Cívic el Xup de Manresa ha acollit la jornada.