Arriba la nova edició del BCNZoom

El proper 12 de maig de 2018 torna a celebrar-se una nova edició del Festival BcnZoom, el festival de curtmetratge social per a joves organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona i el Casal dels Infants. El festival té com a objectiu principal promoure la creació artística en l’àmbit audiovisual del jovent vinculat a grups de joves organitzats i entitats juvenils de tots tipus. Aquest festival vol ser una eina per a què els joves puguin analitzar, entendre i transformar el seu l’entorn.

Al Festival BcnZoom s'hi poden presentar grups d'adolescents i joves (un màxim de 8 participants i 2 acompanyants per grup) que competiran en dues categories, en funció de l'edat dels autors i autores: categoria de 12 a 16 anys (adolescents) i categoria de 17 a 21 anys (joves). 

Per a participar en el concurs, us heu d'inscriure a través d'un formulari clicant en aquest enllaç. Recordeu, però, llegir-vos primer les bases del concurs perquè és allà on trobareu tota la informació sobre el festival. Quant als premis, s’entregaran dos guardons a cada categoria: un cap de setmana en una casa de colònies per al primer grup guanyador de la categoria adolescent, una activitat cultural per al segon grup guanyador adolescent i una estada a Tànger durant el festival TanjaZoom per als grups guanyadors de la categoria de joves.

participació comunitària
joves
audiovisual
acció social
curtmetratge
ull crític
El festival de curtmetratge social pretén que els joves s'organitzin i transformin el seu entorn.