Aula Oberta TIC Jove al Punt Òmnia Tortosa

imatge de l'activitat per joves a Tortosa

Aquest febrer de 2013, al Punt Òmnia Tortosa, posem en marxa un espai obert per dur a terme activitats relacionades amb les noves tecnologies, destinades a joves que estiguin cursant l&;ESO, cicles formatius o batxillerats.

Les activitats aniran orientades a aconseguir l&;èxit escolar, posant èmfasi en l&;assoliment de les competències bàsiques, l’aprenentatge autònom, el reforç escolar, l&;aprenentatge de llengües, la utilització d&;eines informàtiques, l&;aprenentatge d&;habilitats socials i la formació en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Aquestes activitats seran supervisades amb la presència d&;un dinamitzador, que orientarà i guiarà els joves en els diferents processos d&;aprenentatge de cada persona.

Aquest espai també vol esdevenir un lloc d&;intercanvi d&;idees entre diferents joves de la ciutat, a més de ser un referent en la utilització d&;eines TIC i l’orientació acadèmica.

L&;aula oberta TIC jove tindrà lloc cada dilluns i dimecres a la tarda de 17 a 19 hores i serà d’accés lliure (no cal inscripció prèvia).

 

joves
formació
aprenentatge
Joventut
competències
reforç escolar
habilitats socials