Banquet de Microrelats: el menú literari del Punt Òmnia Pomar

Una gosseta que va emmalaltir, un altre gos que borda desesperadament, un animal de companyia de la infància... Unes quinze participants del Punt Òmnia Pomar de Barcelona van exposar públicament aquestes i altres històries curtes creades per elles en la trobada cultural Banquet de Microrelats.

La lectura la van fer el passat 26 de novembre al Centre Cultural l’Escorxador de Badalona, en una trobada cultural organitzada pel Punt, la Biblioteca Pomar i el Pla comunitari Pomar -Morera, en què van participar 15 dones de més de 60 anys. L’únic requisit per participar era escriure relats curts en què aparegués la paraula gos.

Aquesta iniciativa ha estat emmarcada dins del projecte Pomar literari, organitzat pel Pla comunitari Pomar-Morera, el Punt Òmnia AV Pomar i la Biblioteca Pomar. Aquest projecte es va iniciar el 2012, quan els organitzadors van veure la necessitat d’impulsar alguna acció per potenciar l’interès per la lectura i l’escriptura entre els veïns i veïnes, i per donar a conèixer els escrits de molta gent anònima aficionada a l’escriptura.

Podeu veure un àlbum d’imatges clicant en aquest enllaç.

Banquet de microrelats

En col·laboració amb la biblioteca de Pomar i el PDC del barri, el Punt ha organitzat una vetllada literària.