Benestar Social i Família convoca els Premis de Civisme

21/06/2013 | 12:06
Premis de Civisme 2013

Aquests guardons premien accions i treballs fets des de diversos àmbits que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions.

El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha convocat una nova edició dels Premis de Civisme. Aquests guardons inclouen els premis següents:

  • 31è Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana. Aquest premi, que pretén estimular la recerca i la reflexió sobre el civisme, compta amb quatre modalitats: assaig, treball pedagògic, còmic i guió.
  • 27è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil. Aquest premi vol fomentar en els joves l'amor i el respecte per la natura, el sentit de la responsabilitat, la capacitat associativa, l'esperit de servei i el compromís amb la societat. Poden participar els grups de joves majors de 12 anys que formin part d'una entitat sense ànim de lucre i que hagin portat a terme alguna acció cívica de mèrit en favor de les persones o de l'entorn natural, de forma voluntària i gratuïta.
  • 18è Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació, que guardona els treballs o conjunt de produccions publicades o emeses en l'àmbit televisiu, radiofònic, premsa escrita i Internet que hagin destacat pel tractament de valors cívics i per tenir un determinat impacte social.

Cadascuna de les modalitats estimula i premia accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions. En conjunt, amb la diversitat de categories que ofereixen, els Premis de Civisme pretenen arribar a un espectre social el més ampli possible.

Els treballs s’hauran de presentar abans del 30 de setembre. Per a més informació podeu consultar el web del Departament de Benestar Social i Família.

Font d'informació: Sala de Premsa de Gencat

projectes
català
mitjans de comunicació
convocatòria
civisme
benestar social i família
premis