Bona acollida del taller 'L'entrevista de feina' al Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons de l'Hospitalet de Llobregat

Imatge del taller.

El dia 2 de maig, el Punt Òmnia  de l&;Hospitalet de Llobregat va acollir una nova edició de la píndola formativa «Parlem per feina?», en aquest cas centradaa donar consells per afrontar l’entrevista de treball.

Gràcies a la participació de l’Anna López, tècnica d’inserció laboral de la , vam respondre moltes preguntes com ara «Quins tipus d’entrevista de feina existeixen?» «Què és una dinàmica de grup?» o «Quines errades cal evitar a l’hora de participar en un procés de selecció?»

L’espai va omplir-se de gom a gom amb persones en cerca activa de feina; algunes que ja participen a formacions del Punt Òmnia i altres derivades de diferents entitats amigues com són , la  el  o elde l’Hospitalet de Llobregat.

Va tractar-se d’una sessió molt dinàmica i participativa, on vam compartir dubtes i, fins i tot, vam poder fer un simulacre d’entrevista. Esperem que la formació sigui profitosa per a les persones participants i puguin posar en pràctica ben aviat les tècniques apreses!

Moltes gràcies a la Xarxa Òmnia per la seva participació i pel reportatge fotogràfic de la jornada. Podeu consultar totes les fotos aquí:

 

entrevista
formació
treball
formacio per a la ocupacio