Brodant les Violències

Ja és el segon any que el Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres participa en el projecte Brodant les Violències que el SIAD de Figueres i el SIE de l'Alt Empordà van iniciar l'any passat. Aquest projecte comunitari té com a objectiu la sensibilització de les violències masclistes a través de la tècnica del brodat. En ell hi participen dones de la ciutat i noies i nois de diversos instituts de Figueres.

Aquest any estem realitzant pancartes amb lletres brodades a mà que, vestiran les façanes dels edificis de les entitats i instituts participants, el dia 25N, Dia Internacional Contra les Violències Masclistes.

El Punt Òmnia Bon Pastor Figueres ja té la seva pancarta quasi acabada. Les mans brodadores que han escrit les 29 lletres puntada a puntada pertanyen a:

Ana Pérez González, Carmeli Montaño Cejudo, Conchi Castro Dueñas, Edeny Maria Sobral, Isabel Carretero López, Magdalena Garcia, Maria Purificación Fidalgo Fraile, Maria Teresa Garcia, Mireia Brugat Mallol, Montse Quinta, Primi Recio García, Rosa Maria Hereu Lluch, Antonia, Lourdes, Ana, Lola, Asun i Mònica Bertran Romaní.

 

 

Pancarta brodada a mà pel 25N Dia Internacional Contra les Violències Masclistes