Busques feina? Vine als tallers d'inserció del Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès

cartell tallers d'inserció laboral punt òmnia badia del vallès

Si busques feina i no saps ben bé com preparar o actualitzar el currículum, com redactar una carta de presentació o com cercar ofertes de feina per Internet, al Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès trobaràs el que estàs buscant.

Hem organitzat dos tallers curts per explicar-te com fer el currículum i la carta de presentació i com cercar feina per Internet.

o El currículum i la carta de presentació: el taller es farà del 22 d&;octubre al 5 de novembre i constarà de tres sessions d&;1 h 20 min cadascuna. S&;hi explicarà com s&;elabora un currículum i com es redacta una carta de presentació.
- Requisits: saber llegir i escriure mínimament. Tenir coneixements mínims d&;informàtica.

o Els portals de feina per Internet: tindrà lloc del 12 de novembre al 3 de desembre i es faran quatre sessions d&;1h 20 min cadascuna. S&;hi explicarà com funcionen dos dels principals webs d&;ofertes de feina: Infojobs i FeinaActiva, com registrar-s&;hi, com cercar-hi ofertes i com inscriure-s’hi.
- Requisits: saber llegir i escriure mínimament. Tenir coneixements mínims de navegació per Internet.

Les inscripcions es faran al despatx de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès (despatx 7 de l&;Hotel d&;Entitats, 2a planta de l&;edifici Casal Cívic Badia del Vallès), els dies 18 i 19 d&;octubre, de 10 a 13 h.

taller
currículum
inscripcions
inserció laboral
portals de feina