Calçota Popular Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet. Molins de Rei.

El dia 23 de Març, el Punt Òmnia Riera Bonet, junt amb el Casal Cívic Riera Bonet, i, l'Associació de Gent gran del barri, vàrem organitzar una calçotada popular per a les persones que habitualment participen de les activitats del Punt Òmnia i del Casal Cívic Riuera Bonet de Molins de Rei. Aquesta activitat de caràcter comunitari, va ser possible gràcies a la col·laboració del Club de Petanca del barri de Riera Bonet, entitat amb la qual, col·laborem en moments puntuals, i, que sempre ens obre les portes.

Tant pel que fa a l'organització, com de la participació per part de les persones, va ser tot un èxit. Fins i tot l'alcalde de Molins, tal com sempre, va assistir a la calçotada per tal de saludar a les persones participants i organitzadores de l'activitat.

Un total de seixanta persones varen participar de l'activitat per tal de poder tancar el trimestre i poder compartir tots junts i juntes, aspectes relatius al trimestre, explicant-nos anècdotes i valorant la nostra estada en el Punt, des d'una perspectiva de germanor.

Des del Punt Òmnia Riera Bonet, creiem que aquest tipus d'activitats són adequades per poder fer un tancament de trimestre junt amb les persones que hem pogut atendre, ja que és una activitat diferent de les habituals i que les persones que sempre participen (ja que aquesta és la tercera edició que fem) sempre valoren aquesta iniciativa, molt positivament. Per aquest motiu, intentarem oferir de nou aquesta activitat l'any vinent.

participació, comunitari, Òmnia, Molins de Rei