Camins, els desplaçaments forçats a tot el món

01/08/2018 | 08:08

El recurs TIC Camins pretén mostrar els diferents desplaçaments migratoris forçats que existeixen a tot el món. La plataforma Camins conté un mapa del món interactiu amb testimonis, història de les migracions i altres informacions.

Al mapa interactiu es poden trobar informes de la frontera sud i est d’Europa, fitxes dels principals països que generen desplaçament forçat, testimonis de persones refugiades que viuen a la ciutat de Barcelona i testimonis de persones catalanes que van haver de fugir en el nostre passat més recent. D’aquesta manera es visibilitzen les interconnexions entre l’aquí i l’allà, el passat i el present.

L’objectiu de Camins és crear eines i recursos per a la ciutadania, professionals del sector tant de l’àmbit públic com privat i mitjans de comunicació per tal que promoguin una visió crítica dels processos migratoris. Consulteu el recurs clicant en aquest enllaç.

La Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CEAR) i SOS Racisme han creat aquest recurs per a sensibilitzar sobre les migracions forçades.