Cap pas enrere pels drets del infants

28/11/2012 | 20:11
Imatge dels drets dels infants

Amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants i dels moments difícils que estem vivint actualment, en què els nens són el gran col·lectiu que pateix directament les conseqüències sense eines per defensar-se’n, a l'Esplai Eixida, al barri de Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat, vàrem decidir dedicar tota la setmana a treballar sobre aquesta temàtica.

Aprofitant que un gran nombre de nens, joves i adults gaudeixen cada dia del nostre Punt Òmnia, vàrem crear un vídeo a favor dels deu drets universals dels infants: ens vam dividir per grups i cadascun es va encarregar de pensar un lloc o una institució representativa del barri amb què s'identifiqués el dret a treballar. Ens vam desplaçar fins allà per fer fotografies i, finalment, vam fer un muntatge amb música, que –per què no dir-ho?– ha quedat ben maco!

La projecció del vídeo es va dur a terme durant l'acte central dedicat als infants, el 20 de novembre, amb un lema ben clar: Tot el barri treballant pels vostres drets, cap pas enrere!

infància
infants
us comunitari
drets