Carnestoltes al Punt Òmnia Salut Alta de Badalona

Carnestoltes Badalona Salut Alta

El Punt Òmnia la Salut Alta de Badalona ha celebrat aquesta setmana la festa del Carnestoltes amb els alumnes dels diferents grups de formació, de totes les edats, que són usuaris del centre. En total, unes 35-40 persones han participat en tots els tallers i les activitats del Punt al llarg de tota la setmana festiva.

Amb els infants, al Punt Òmnia la Salut Alta s'hi ha fomentat la creativitat amb un taller en el qual els usuaris han pogut confeccionar les seves pròpies màscares amb estris de pintura i, també, amb cartolines i fusta com a materials de suport.

Entre els joves que acudeixen al Punt Òmnia la Salut Alta s'hi ha treballat la creativitat provant diferents eines TIC en línia que es poden trobar a Internet. D'aquesta manera, en el taller s'ha usat FaceYourManga.com, una plataforma que permet crear un avatar en línia el qual es pot caracteritzar de manera personalitzada.

També, al taller TIC adreçat als usuaris de totes les edats, s'ha usat la web Pixlr.com amb la qual els assistents han pogut fer una màscara original. Amb una imatge seva i un conjunt de fotografies d'altres persones o personatges de ficció, la web ha permès als usuaris crear un collage d'imatges amb forma de màscara que, posteriorment, han pogut imprimir i confeccionar.

El missatge final dels usuaris en acabar la setmana ha estat clar: "Ens ho hem passat d'allò més bé aquests dies!".

Carnestoltes Salut Alta

carnestoltes