“Castanyoween” 2012 al Punt Òmnia d’Espronceda!

imatge

Hola a tothom,

El passat dimecres, 31 d’octubre, vam celebrar al Punt Òmnia d’Espronceda la nostra festa “Castanyoween” tan coneguda. Vam passar una tarda molt divertida fent tot tipus d’activitats i va haver-hi molta afluència de públic, la qual cosa sempre és molt positiva.

Primer vam veure el clàssic animat de por, Pesadilla antes de Navidad, de Tim Burton. Una pel·lícula molt divertida, però amb tocs d’humor que tant feien riure com espantaven, a vegades, els infants que s’hi van apropar. Els nens i les nenes de l’espai ho van passar molt bé i tots van sortir molt contents de la projecció.

Després, vam fer un taller relacionat amb la castanyada. També va ser molt interessant i educatiu, ja que molts encara no coneixien els orígens d’aquesta festa popular i totes aquestes activitats van ajudar a formar-los una idea més clara del que és.

S’ha de dir que el dimarts dia 30, amb els infants de la Ludoteca del Casal Cívic Rogelio Soto, vam projectar uns curtmetratges molt adients per a aquestes dates, que van agradar molt a tothom. Vam parlar també sobre la castanyada i què els inspirava aquesta festa. Van sortir coses molt interessants i el resultat final va ser molt bo i entretingut. Tothom ho va passar molt bé i vam aconseguir donar un toc original a aquesta festa des del Punt Òmnia d’Espronceda, gràcies a totes les persones que van participar-hi.

Bon “Castanyoween” a tothom!

Enllaços dels curtmetratges:

-

-

-

-

 

halloween
Castanyada
Castanyoween
ludoteca
pel·lícula
punt òmnia d'espronceda