Celebrant els 30 anys... al Centre de Promoció Francesc Palau del Prat de Llobregat

Imatge del suro a l'entrada del centre.

Aquest curs, el Punt Òmnia Centre de Promoció Francesc Palaudel Prat de Llobergat està d'enhorabona. El centre enguany fa 30 anys i per aquest motiu ha volgut preguntar als usuaris, alumnes i amics del centre quins valors han viscut i viuen al centre.

El centre demanava que la resposta fos molt concreta, si fos possible en una paraula, i al suro de l'entrada de l'entitat s'hi han anat recollint les diferents aportacions. Aquesta pregunta senzilla ha donat peu a poder dialogar sobre la tasca social del Punt Òmnia i del centre, i la vivència de tantes persones que passen pel centre entre les quals es troben els participants del Punt.

Entre les paraules que han compartit els alumnes s'hi troben: confiança, satisfacció, agraïment, compromís, coneixement, motivació, familiaritat, pau, amor, amistat, superació, felicitat, benestar, carinyo, optimisme, amabilitat, creixement personal, entusiasme, generositat, il·lusió, treball en equip, autoestima, comprensió, acolliment, solidaritat, tendresa, unió, personalitat...

Amb les paraules que van sorgir, l'Eduard Sala (responsable d'Acció Social de Cáritas Diocesana de Barcelona) ens ha fet una dinàmica per celebrar l'aniversari dels 30 anys. L'objectiu és mostrar allò que és el centre amb l'aportació de totes les persones que en formem part.

Segons els organitzadors de la dinàmica, el resultat participatiu dels usuaris ha estat sorprenent per la multitud de bones experiències que s'han emportat del centre. Realment, un bon al·licient per continuar treballant...

aniversari
valors