Celebrem el Dia de la Dona al Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts!

imatge arbre i mans

Hi ha hagut moltes dones que han estat importants a les nostres vides. Dones amb les quals tenim un lligam i que segurament mai hem reconegut les seves aportacions i la influència que han exercit en la nostra manera de veure i conèixer el món.

Dones a qui, el dissabte 8 de març, amb el suport dels arbres com a símbol de vida i fortalesa, vam retre homenatge. El nostre Punt ha col·laborat en aquest projecte creatiu i emotiu, n'ha fet difusió i ha participat en l'activitat.

Hem canviat el color dels troncs d'aquesta rambla de Can Ros, tot i que hagi estat per un dia. Hem fet servir unes cartolines liles amb l'estampació d'un cadenat i una clau, on hem escrit el nom d'aquestes dones que tenen un significat en la nostra vida. El cadenat ha quedat adherit a les xarxes que envolten els troncs, i les claus, un cop retallades de les cartolines, han estat un punt de llibre que ens hem endut per recordar-les: "en clau de dona".

Gràcies a la col·laboració de l'Àrea d’Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç i el treball de cooperació entre els infants del CIJ El Quijote i el jovent del Centre de Dia Sant Josep, així com els seus equips educatius, ha estat possible la dinamització d'aquesta activitat i la visibilització de la importància de les aportacions que aquestes dones han fet a les nostres vides.

homenatge
dia internacional dones