Celebrem els 20 anys de la Xarxa Òmnia!

24/10/2019 | 17:10

L’any 1999, la Generalitat de Catalunya va iniciar un projecte per promoure l’ús de les noves tecnologies i fomentar la cohesió social i la igualtat d’oportunitats. Des d’aleshores el programa Òmnia ha crescut pel que fa a estructura, equip, funcions i participants, i ha arribat a més de 40.000 participants cada any en les més de 3.000 activitats organitzades als 113 punts Òmnia que hi ha distribuïts pel territori català.

Enguany, el programa fa 20 anys i volem celebrar-ho amb totes aquelles persones que d’alguna manera hi han tingut relació. Per commemorar l’aniversari del programa, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) organitza una jornada que tindrà lloc el 21 de novembre a la torre Telefònica Diagonal 00 (plaça d’Ernest Lluch i Martín, 5), a Barcelona. La jornada serà un moment de trobada i celebració adreçat als participants dels punts Òmnia, així com a dinamitzadors i dinamitzadores, institucions i entitats que han col·laborat i col·laboren amb la Xarxa Òmnia.

El 21 de novembre, de les 9.30 h a les 16.30 h, tothom que assisteixi a la jornada podrà conèixer el significat que té el programa Òmnia per a moltes persones que hi estan vinculades, les bones pràctiques que s’han desenvolupat als punts Òmnia i el procés participatiu d’aquest any, així com els resultats que se n’han extret. Hi haurà moments de reconeixement a la feina feta i d’altres de més lúdics. Per inscriure-us a la jornada ompliu el formulari clicant en aquest enllaç.

20 anys