Celebrem Sant Jordi 2013 amb un conte col·lectiu i intergeneracional

22/04/2013 | 14:04
imatge cartell "La fada i el taverner"  Sant Jordi 2013

Aquest Sant Jordi hem volgut crear quelcom diferent. Ens hem coordinat/ajuntat/reunit quatre punts Òmnia i hem proposat als nostres usuaris i usuàries que escrivissin un conte entre tots, utilitzant una eina de col·laboració en línia on cada usuari de cada punt escrivia una frase del conte. Ens ha sortit un conte molt original!

Després hem proposat als nens que dibuixessin aquest conte i cada infant ha fet un dibuix interpretant el que havia llegit, ens han fet uns dibuixos molt divertits!

Les dinamitzadores d'aquests quatre punts hem treballat per unir/enllaçar grans i petits en aquest projecte, fent-ho de manera col·laborativa a través de diferents programes i aplicacions. Amb un conte original, uns dibuixos divertits i amb molta il·lusió i esforç ens ha sortit un conte de Sant Jordi com no heu vist mai.

Així que els infants i adults / nens i grans del Punt Òmnia Casal Cívic Sant Josep de Sant Vicents dels Horts, del Punt Òmnia Casal Cívic Montserrat d'Igualada, del Punt Òmnia Associació de Veïns Font dels Capellans de Manresa i del Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet de Molins de Rei us regalen aquest conte i les seves dinamitzadores us desitgen un feliç Sant Jordi!

Si el ví­deo no es carrega, clica aquí­ per veure'l a Youtube
literatura
sant jordi
infància
infants
treball en xarxa
dibuix
col·laboració
intergeneracional