Cinefòrum dedicat al Dia Internacional de les Dones

24/03/2017 | 10:03

Unes 70 persones han assistit a un cinefòrum el Dia Internacional de les Dones, organitzat pel Punt Òmnia Fundació Akwaba . L'acte s'ha celebrat durant la tarda del dimecres 8 de març al Centre Cultural Collblanc - La Torrassa, i s'ha inaugurat amb l'actuació de les dones del taller La Coral d'Òmnia del mateix Punt.

El cinefòrum ha permès projectar pel·lícula Sufragistes, que recorda l'aparició del moviment sufragista femení a l'Anglaterra prèvia a la Primera Guerra Mundial, i posteriorment s’ha obert un debat entre els assistents. Segons la dinamitzadora del Punt Òmnia Fundació Akwaba, Yolanda Carmona, el debat ha resultat "molt interessant". L'activitat extraordinària també ha acollit usuaris d'altres Punts de la ciutat, com el Punt Òmnia JIS-Arrels.

Paral·lelament, les dones del taller de ball Danzaesum, també del Punt Òmnia Fundació Akwaba, han col·laborat en el Dia Internacional de les Dones amb un treball en grup. Les usuàries han realitzat unes pancartes per commemorar la jornada del 8 de març, que també s'han difós a través d'un vídeo.

L'acte s'ha organitzat en col·laboració amb la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) i el Centre Cultural Collblanc - La Torrassa, de L'Hospitalet de Llobregat.

Podeu veure algunes fotografies que han fet arribar des del Punt Òmnia:

Cinefòrum 8 de març Dia Internacional de la Dona