#CodiChallengeConfinat

Logo del #CodiChallengeConfinat

#CodiChallengeConfinat és una iniciativa en format de 'challenge' perquè tothom qui vulgui pugui participar dels reptes de programació establerts dins del projecte. Tota la informació es pot trobar a l’espai web del repte.

L’objectiu del #CodiChallengeConfinat és fomentar l’aprenentatge de la programació per blocs, mitjançant el desenvolupament de projectes a través del llenguatge d'Scratch, i motivar als participants per participar en una iniciativa gamificada, generant un rànquing setmanal de les millors solucions als reptes. Aquest rànquing es durà a terme gràcies a un sistema de puntuació col·laborativa entre tots els 'challengers'.

El dimecres dia 8 d'abril a les 16.00 hores es farà una petita presentació del projecte a través d'un directe del Youtube

No hi ha cap límit d’edat, ni cal un coneixement molt extensiu per participar-hi.

La iniciativa comença amb el 'Repte 01' que té com a data límit d’entrega el dilluns 13 d’abril. Es tracta d’un repte molt senzill i que creiem que tothom pot seguir fàcilment, per a més endavant introduir més complicació als reptes.

Aquest projecte s'ha engegat col·laborativament enter dos Punts de la Xarxa Òmnia, el Punt Òmnia de Bufalà @omnia_bufala i el Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat @omniatorrelles.

omniaacasa
programació
scratch
La iniciativa proposa reptes de programació per blocs