Commemorem el 8M al Punt Òmnia Fundació Akwaba

16/03/2022 | 18:03
#8MÒmnia-2022

Durant tota la setmana anterior al #8M, el Punt Òmnia Akwaba ha estat organitzant un munt d'activitats i col·laborat en d'altres per tal d'incorporar el #8M de forma transversal. A continuació podeu veure'n un recull:

D'una banda, les participants del punt van crear un Padlet col·laboratiu, intergeneracional i intercultural que ha donat peu a debats molt interessants i a crear espais de reflexió.

El dilluns dia 7, les dones del taller “El barri, amb mirada de Dona” van llegir en veu alta les seves publicacions al bloc “Els meus records” dedicades al Dia Internacional de la Dona. http://raconsdelament.blogspot.com/

A la tarda van anar al teatre Joventut a veure “Degenérate mucho” de Les XL, dintre de les activitats que va organitzar l’Ajuntament de l’Hospitalet, on va assistir també l’alcaldessa Núria Marín.

 

Dimarts dia 8, van organitzar la III Xerrada amb Mujeres Pa’lante, per tal de donar a conèixer més recursos del barri i commemorar aquest dia. Les membres del col·lectiu van explicar quina és la seva feina i com ajuden i donen suport a dones que arriben a la ciutat.

 

Des del Punt Òmnia Akwaba celebren que, aquest any per fi, han pogut tornar a posar el seu gra de sorra amb les dones del taller “Al compàs” i han realitzat aquest vídeo que ha estat creat entre totes.

 

La Maria Sebastián, veterana del Punt Òmnia, va recitar un poema de la seva cuita adreçat a la seva amiga la Marisa. Es van conèixer al Punt Òmnia fa més de 10 anys, i va voler commemorar el 8M amb aquesta gran amistat. En aquest vídeo ho pots veure. 

 

Van realitzar el programa especial amb les companyes del Punt Òmnia Badia del Vallès. Les persones van participar amb els seus àudios dedicats a aquest dia, podeu escoltar el programa sencer fem clic a la imatge.

Diumenge 13 de març, van participar en la Masterclass de defensa personal femenina en la qual col·labora el punt Òmnia i que organitza el gimnàs del barri, The Warriors Martial Arts Club. Van aprendre eines que esperem no haver d’utilitzar, però que no està de més conèixer.

#8MÒmnia
Creativitat, xarxa, ampoderament i reflexió