ComunicantCarmel, el vídeo col·lectiu i comunitari del barri del Carmel

Al novembre 2020 des del Pla de Desenvolupament Comunitari del Carmel es va impulsar el projecte formatiu COMUNICANT CARMEL, i el Punt Òmnia de la Fundació Adsis, al barri Carmel s'hi va sumar amb la resta d'entitats.

És una iniciativa conjunta entre Càmeres i Acció, associació que utilitza l'eina audiovisual participativa com a eina d’intervenció i transformació social per empoderar i donar veu a les persones, Carmel Amunt i Pla de Dinamització Comunitari del Carmel. Va ser una proposta dirigida a professionals del món social de les diferents associacions, equipaments, serveis, etc., del barri del Carmel i colindants.

Ha tingut lloc de manera virtual (jitsi) els dimecres a la tarda, del 2 de desembre de 2020 al 10 de febrer de 2021, amb 2 sessions presencials: la primera per conèixer-nos i presentar el projecte, i l'altra cap al final, per realitzar la gravació del video. Durant dos mesos hem aprés diferents eines comunicatives per a generar contingut audiovisual per tal de poder a posteriori, facilitar aquests aprenentatges i competències a les persones amb les que treballem dia a dia. Hem aprés juntes el llenguatge audiovisual, el funcionament de les xarxes socials, la realització, l'edició, etc... i d'aquesta manera a generar contingut audiovisual des del barri.

Dimecres passat vam presentar a les xarxes la creació audiovisual fruit d'aquest procés comunitari i formatiu.

AQUÍ LA PODEU VEURE.

Hem corroborat que CONNECTADES, TRANSFORMANT i COMPARTINT SOM UNA GRAN COMUNITAT, que pot generar el seu propi relat i la seva pròpia història COL·LECTIVA i sempre COMUNITÀRIA.

 

vídeo
Diverses entitats del barri del Carmel reivindiquen el treball comunitari com a resposta a la pandèmia

Més informació