Concurs d'Instagram al Punt Òmnia Plataforma Educativa de Girona

03/05/2018 | 07:05
Concurs d'Instagram al Punt Òmnia Plataforma Educativa de Girona

El Punt Òmnia Plataforma Educativa de la ciutat de Girona, juntament amb el Centre Cívic Onyar i un grup d’alumnes de l’aula d’acollida de l’IES Santiago Sobrequés, ha engegat un concurs d’imatges a la xarxa social Instagram.

Aquest concurs neix del taller d’aprenentatge i servei (APS) que el Punt Òmnia du a terme amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Vila-roja i els mateixos alumnes de l’IES Santiago Sobrequés, una activitat que va néixer com a taller intergeneracional perquè la gent gran pogués aprendre i intercanviar coneixements TIC amb l’ajuda dels participants més joves.

En aquesta activitat, pensada com a parelles digitals intergeneracionals, va sorgir la idea de fer un concurs d’Instagram després d’haver après conjuntament el funcionament d’aquesta xarxa social. És per això que els participants de l’APS han dissenyat un concurs de fotografies en què la finalitat és mostrar els aspectes positius del paisatge de la Girona Est, i de les persones dels barris de la zona.

Aquest concurs està obert a tota la població de Girona i tant els nois i noies com la gent gran del projecte faran de jurat i decidiran quina imatge és guardonada. Podeu consultar les imatges participants clicant en aquest enllaç o  consultar l'etiqueta #mesgironaest a l'Instagram.

 

El concurs ha sorgit al si de l'activitat d'aprenentatge servei intergeneracional que ofereix el Punt Òmnia.