Concurs #Elmenjarnoesllença al Punt Òmnia Centre de Promoció Francesc Palau

Els nens i nenes del Punt Òmnia CPS Francesc Palau han col•laborat amb l’entitat Espigoladors del Prat de Llobregat en la sensibilització contra el malbaratament alimentari.

El Punt ha proposat als usuaris i usuàries de participar en el Concurs de Contes que fan anualment per conscienciar els més petits sobre aquest tema. Els infants del Punt Òmnia han fet un treball en equips petits, on es fomentava l’intercanvi d’opinions i es compartien diferents punts de vista. Aquesta activitat els ha ajudat a reflexionar sobre la importància d’evitar malbaratar el menjar i els ha motivat a buscar alternatives sostenibles i socialment compromeses amb l’entorn.

Al llarg del mes de novembre, els nens i nenes han creat dos contes on recullen un conjunt d’idees i suggeriments per poder estalviar menjar i aconseguir un món millor on ningú trobi a faltar un plat a taula. Aquesta activitat ha conclòs de manera molt satisfactòria gràcies a la implicació, motivació i constància dels petits. Als contes hi podem trobar frase com aquestes: “Cap persona sense un plat a taula”, “Ajuda la gent perquè sigui feliç, no malbaratis el menjar!”. Podeu obtenir més informació sobre el Concurs a les xarxes socials, a través de l’etiqueta #elmenjarnoesllença.

El Punt Òmnia ha fet participar els nens i nenes en un concurs sobre la sensibilització amb el malbaratament alimentari.