Coneixes l'Aran León del Punt Òmnia La Balconada? Entrevista

01/02/2010 | 14:02
Captura del vídeo, dues dones amb l'ordinador

El Punt Òmnia de l'Associació de Veïns La Balconada està situat a Manresa (al Bages), en concret, al local de la mateixa associació de veïns. El seu dinamitzador, l'Aran León, porta al capdavant del punt des del mes de juny de 2009.

La Balconada és un Punt Òmnia de Manresa on es desenvolupen diversos cursos i activitats amb l'objectiu de fomentar l'ús de les noves tecnologies.

Per exemple, desenvolupen cursos d'alfabetizació bàsica i de nivell avançat, no només enfocats al l'ofimàtica sinó a l'ús lúdic de les tecnologies, com ara la web 2.0. D'altra banda, també han tirat endavant el projecte d'inserció laboral Feinateca, en col·laboració amb el Pla de Desenvolupament Comunitari i l'Associació de Veïns. I, per últim, han iniciat tallers d'ofimàtica per a juntes d'entitats de Manresa.

Si vols conèixer més coses sobre les activitats del Punt Òmnia La Balconada pots consultar el seu blog: www.labalconada.org. A continuació, pots veure l'entrevista sencera amb l'Arán i amb algunes de les participants dels seus tallers.

Si el vídeo no es carrega, clica aquí per veure'l a Blip.tv
dones
curs
iniciació
entitats
participants