Conferència de Rita Segato i Gabriela Wiener

19/09/2018 | 12:09

El proper 15 d'octubre a les 18 hores el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acull una conferència de la professora d'antropologia i bioètica Rita Segato i un diàleg amb Gabriela Wiener, escriptora, poeta i periodista. Les dues convidades oferiran una sessió gratuïta anomenada "La ciutat de les dones" que pretén fomentar la reflexió sobre el paper de les dones a la societat actual.

Segato, que ha basat la seva recerca en l’estudi de les violències masclistes i els assassinats de dones parlarà amb Wiener, especialitzada en escriure en primera persona textos i articles relacionats amb el món de la sexualitat, la reproducció, la gestació i la maternitat. Entrada gratuïta fins a completar l'aforament.  

L'activitat s'acull dins del cicle Biennal de Pensament - Ciutat Oberta, un conjunt de debats, performances, concerts i xerrades que organitza el CCCB i que té la intenció de connectar el debat sobre el paper de les ciutats d’avui amb els grans reptes de la societat contemporània. 

La trobada, anomenada "La ciutat de les dones", convida a reflexionar sobre el paper de les dones en les societats actuals.