Conferència "L'impacte de les noves tecnologies en infants, adolescents i joves: oportunitats i riscos"

19/09/2017 | 10:09

És positiu l'ús d'eines TIC per als infants? Quins límits s'han d'establir en el seu ús? Cal comptabilitzar el temps dedicat o millor aplicar filtres parentals als continguts? El proper 4 d'octubre de 19 hores a 20,30 hores el DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials ha organitzat la conferència "L'impacte de les noves tecnologies en infants, adolescents i joves: oportunitats i riscos".

La trobada, que es durà a terme a la Sala Segimon Serrallonga de la UVic-UCC (c/ Perot Rocaguinarda, 17), exposarà i permetrà debatre sobre els diferents aspectes vinculats a l’ús que els infants i joves fan de l’entorn digital. La conferència permetrà fer una anàlisi dels usos de telèfons intel·ligents, vídeojocs, tauletes i altres dispositius, i de les conseqüències que se'n deriven del seu ús.  

Durant la xerrada es tractaran temes com la quantitat d’hores que passen al davant del mòbil, l’ordinador o qualsevol altre dispositiu, el contingut dels missatges, les relacions que hi estableixen i les problemàtiques més comunes. L’objectiu de la xerrada és orientar les famílies i referents dels infants i joves pel què fa als usos de les xarxes socials, dispositius mòbils, videojocs i de les pantalles.

Per a assistir a la conferència cal omplir el formulari clicant en aquest enllaç. 

La xerrada posarà en el punt de mira l'ús que els infants i joves fan sobre l'entorn digital